menu
Word Lid
Twee Lokeraars op nationale kieslijsten voor Vlaams Belang
De partijraad van het Vlaams Belang keurde afgelopen weekend de lijsten goed voor de Vlaamse en federale verkiezingen. Onder de kandidaten zijn ook twee Lokeraars: Alexander Van Hoecke (6e plaats Kamer) en Senna Poppe (24e plaats Vlaams Parlement). Poppe is voorzitter van de Lokerse Vlaams Belang-afdeling, Van Hoecke werkt als nationaal persverantwoordelijke en zal ook de Lokerse lijst trekken bij de lokale verkiezingen in oktober.

Tijdens de Vlaamse en federale verkiezingen van 9 juni zullen twee Lokeraars op de nationale lijsten van het Vlaams Belang terug te vinden zijn. Van Hoecke heeft met een zesde plaats een belangrijke strijdplaats op de federale lijst. Poppe zal terug te vinden zijn op de Vlaamse lijst. “We zijn tevreden dat we als Lokeraars de kans krijgen om ons mee in te zetten voor het Vlaams Belang bij de komende verkiezingen”, zeggen Van Hoecke en Poppe. “Het is tijd voor échte verandering en dat kan enkel met een massale stem op het Vlaams Belang. We moeten de grootste partij worden, zodat de stem van honderdduizenden Vlamingen niet langer genegeerd kan worden.”

Poppe en Van Hoecke willen ook de Lokerse belangen behartigen vanop de Vlaamse en federale lijst. “Onze stad zal na de fusie met Moerbeke de derde grootste van Oost-Vlaanderen zijn”, klinkt het. “We hebben alle belang bij een goede vertegenwoordiging van Lokeren op alle niveaus.”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF