menu
Word Lid
Vlaams Belang Lokeren voert actie tegen hoge brandstofprijzen

Vlaams Belang Lokeren heeft op 1 april 2022 actie gevoerd aan het tankstation van Avia op de Zelebaan in Lokeren. De partij wil hiermee protesteren tegen de torenhoge brandstofprijzen, want we “betalen ons blauw aan de pomp”, zegt voorzitster van Vlaams Belang Lokeren Senna Poppe. “Het maakt niet uit of je benzine of diesel tankt, bij elke tankbeurt wordt onze portemonnee leeggeschud. En voor elke liter die de burger koopt, gaat een liter naar de staat, want de helft van de brandstofprijzen bestaat uit belastingen. Het wordt tijd dat ze in de Wetstraat eens luisteren naar de mensen in de Dorpstraat: maak tanken terug betaalbaar!”

De partij deelde flyers uit aan pendelaars en toonde een groot spandoek aan voorbijrijdende wagens met de boodschap: “claxonneer voor betaalbaar tanken!”, wat luid enthousiast werd onthaald door voorbijrijdende automobilisten. De partij voert actie omdat ze niet tevreden is met de fel ontoereikende maatregelen van de “magere energiedeal van paars-groen”.

Ook jij kan mee het verschil maken! Zet samen met ons druk op de asociale paars-groene regering en teken de petitie op www.betaalbaartanken.be

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF